L’Igualada Rigat allarga la mala ratxa davant el Voltregà

5 de febrer de 2018

El conjunt arlequinat va encadenar la quarta derrota consecutiva al perdre per la mínima a la pista del Voltregà. L’Igualada Rigat va anar sempre per darrere en el marcador, tot i ser superior al rival bona part del partit. L’Igualada va tornar a pagar cara la manca d’efectivitat – el primer gol no va arribar fins al minut 41– i els osonencs van saber com gestionar l’avantatge al marcador per endur-se els tres punts.

El partit va començar un Igualada elèctric, agressiu a l’atac. Els arlequinats van millorar visiblement el joc, però davant es van trobar un altre equip rocós i ben tancat. Els osonencs tampoc van renunciar a la seva vessant més ofensiva i es va veure un partit on qualsevol dels dos equips podia decantar la balança a favor seu.

El Voltregà va aprofitar abans la seva oportunitat i al minut 7, Xavier Crespo va anotar el primer gol del partit. El matx va baixar de revolucions després del gols dels locals i es va veure una primera part amb més pausa. Els arlequinats van portar la iniciativa del partit, però els tirs dels jugadors sempre s’estavellaven a la defensa osonenca.

[publicitat]

A la represa, els locals van ampliar distàncies ben aviat amb un gol de Petxi Armengol al minut 28. L’Igualada no va renunciar a res i va seguir oferint un bon joc, només faltava l’encert en l’última passada abans del gol. Oriol Vives va veure la blava al 32 de joc, i Èric Vargas va tenir l’oportunitat de fer el 3 a 0, però Elagi Deitg va aturar la falta directa.

L’Igualada va guanyar poder ofensiu a mesura que s’acostaven els 10 minuts finals de partit, acumulant tres golejadors com Méndez, Oriol Vives i Pla a la pista. Precisament va ser Jordi Méndez qui va fer el primer gol de l’Igualada Rigat al desviar una pilota penjada per Bars, una connexió sorgida de la cantera arlequinada. El gol va arribar amb bon moment, amb un Voltregà a nou faltes i escassos segons més tard va cometre la desena. Oriol Vives va agafar la responsabilitat de xutar la pilota aturada però el travesser va escopir el seu xut.

Amb el 2 a 1 l’Igualada estava completament dins del partit, però al minut 46 la parella arbitral va xiular un dubtós penal que Petxi Armengol va transformar. Sergi Pla va reduir distàncies al minut 48 (3-2) i va tornar a posar l’Igualada al partit, que va jugar l’últim minut amb cinc homes i sense porter, però no va poder veure porteria.

El tècnic de l’Igualada, Ferran López, es va mostrar satisfet amb la feina feta pels seus jugadors i va remarcar que “no estic preocupat pels quatre partits perduts. Ho estaria si no hi hagués treball o si no generéssim ocasions, però no és així”.

L’Igualada Rigat no tornarà a jugar fins al 17 de febrer, a casa, davant del CE Noia. Aquesta setmana, el dimarts 6 de febrer, l’equip coneixerà el seu rival a quarts de final de la Copa del Rei. Els possibles rivals de l’Igualada són el Barça, el Liceo, el Reus o el Noia. El sorteig serà a les 8 de la tarda i es podrà seguir en directe per Esport 3.

FITXA TÈCNICA

CP VOLTREGÀ 3 (1/2): Roca, Armengol (2), Vargas, Crespo (1) i Teixidor, equip inicial. Lopez, Molas i Gallifa.

IHC RIGAT 2 (0/2): Elagi, Bars, Molas, O.Vives i Pla (1), equip inicial. Tety, Miquel i Méndez (1).