Òdena busca famílies per acollir als seus agermanats francesos

143

L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena cerca famílies que durant els dies de la pròxima Festa Major vulguin acollir a ciutadans del poble agermanat francès Odenas. Concretament, la comitiva francesa arribarà el divendres 28 d’abril al vespre i marxarà el dimarts 1 de maig al matí.

Les persones acollidores només han d’oferir un lloc per a dormir i l’esmorzar. L’acolliment no inclou la manutenció. Per a més informació, es pot contactar amb la veïna Ma Àngels Prat al telèfon 610702133. Es recullen sol·licituds fins al dia 5 de març.

Cada dos anys els dos pobles es troben, una vegada aquí i una altra a França. Aquest any és el torn de rebre als francesos a casa nostra “una oportunitat de créixer personalment, de compartir i aprendre”- explica Ma Àngels Prat de l’Associació Cultural d’Agermanaments.

Odenas és un petit municipi francès rodejat de vinyes i dedicat principalment a l’elaboració del vi, situat en el departament del Roine i a la regió de Roine-Alps. Els seus habitants s’anomenen Odenassiens i Odenassiennes. El municipi s’extén per 9 km2 i té 820 habitants (2009). Amb una densitat de 90,9 habitants per km2, Odenas ha vist incrementada en un 11,6% la seva població des de 1999.