15 C
Igualada
Saturday, February 4, 2023

L’Igualada HC aposta per declarar aquesta temporada nul·la i començar a planificar la propera

L’Associació de Jugadors Espanyols d’Hoquei Patins (AJEHP) ha assegurat, després de mantenir una reunió amb els capitans dels 14 equips de l’OK Lliga, que es neguen a acabar la competició al mes de juliol ni tampoc amb els pavellons buits de públic.

En un comunicat “amb fins constructius” signat pel president de l’AJEHP, Cesc Campor, els jugadors, després de decidir amb un “vot favorable de la majoria”, determinen que “estan disposats a finalitzar la temporada jugant”, encara que per a això “cal garantir al 100% la seguretat i salut de tots el equips”.

No obstant això, la missiva recorda que “gran part dels equips cobren deu mesos, sense comptar impagats “, i això s’afegeix a què poden solapar-se dues temporades, jugadors que ja hauran abandonat els seus clubs, la llarga inactivitat o el fet que molts pavellons s’han convertit en hospitals de campanya, de manera que l’AJEHP “es manifesta contrària a jugar durant el mes de juliol”.

Per als jugadors de l’OK Lliga, si la Reial Federació Espanyola de Patinatge decideix disputar els partits a porta tancada, amb això es “posa de manifest la contrarietat que implica la imnplantació dels play-off, amb l’objectiu d’omplir els pavellons “, i deixen finalment en mans dels òrgans competents decidir “quin ha de ser el resultat final de la competició”.

Per la seva banda, aquest dijous, l’Igualada HC va fer un comunicat en què pràcticament esgrimia els mateixos punts que detallava l’Associació de Jugadors i que, per tant, el club igualadí creu que “el més coherent seria declarar la temporada com a nul·la i començar a planificar la temporada 2020-2021 que tampoc es té la claretat per saber amb exactitud quan es podrà iniciar”. Des del club igualadí, també deixa en mans de la Federació Espanyola de Patinatge decidir quin ha de ser el sistema d’ascensos i descensos.

L’OK Lliga es va suspendre a la jornada 25, penúltima de la lliga regular, a l’espera de la tornada, després de molts anys sense disputar-se, dels play-off pel títol i la permanència. L’Igualada Rigat ocupava en aquests moments la setena posició de la lliga i tenia la plaça per jugar els play-offs pel títol assegurada.

Compartir

Més notícies

A propòsit del 24 de gener, dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes

Aquest 24 de gener se celebrava el dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes, amb un ofici religiós, a la parròquia de...

“Els grans temes i els grans fets és millor desenvolupar-los a partir d’una única idea”

Entrevista a Paco Poch, productor de “Sis nits d’agost”, millor pel·lícula per a televisió als XIV Premis Gaudí El productor de cinema igualadí Paco Poch...

Vallbona promociona la gimcana virtual dels bandolers

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia està promocionant la gimcana virtual ‘Bandolers a la recerca del tresor’ a mitjans catalans de gran tirada com Descobrir Catalunya...

Últimes notícies