Una gran quantitat d’anoiencs escullen Veuanoia.cat per informar-se de la crisi sanitària

207

El portal digital de La Veu de l’Anoia, veuanoia.cat, ha estat el diari digital comarcal amb més usuaris únics durant les primeres setmanes de la crisi sanitària que ha afectat de manera molt contundent a la nostra comarca. Així doncs, segons l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), veuanoia.cat va tenir durant el mes de març 133.486 usuaris únics, mentre que els altres dos digitals de la comarca en van tenir 125.260 i 126.003.

L’augment de l’interès informatiu aquestes darreres setmanes ha estat evident. Així doncs, veuanoia.cat ha tingut un augment del 353% en usuaris únics respecte el mes de febrer. El portal digital de La Veu de l’Anoia, també ha augmentat significativament el seu número de visites i de pàgines vistes. Així doncs, durant el mes de març es van acumular 289.314 visites i les pàgines vistes van ser 445.141. Per tenir una referència, fins ara, el mes amb millors registres de veuanoia.cat pel què fa a visites i pàgines vistes va ser el maig de l’any passat, quan es van celebrar les eleccions municipals, quan el portal va registrar unes 60.000 visites i unes 93.000 pàgines vistes.

Més enllà de la informació a través de veuanoia.cat, cal recordar que La Veu de l’Anoia és l’única publicació en paper d’àmbit comarcal a l’Anoia que s’està publicant durant tot aquest període de confinament.