L’Igualada Femení HCP comença la lliga amb un empat a Mataró

17 de setembre de 2019

CH MATARÓ 4
IGUALADA FEMENÍ HCP 4

Partit amb moltes alternatives al Jaume Parera de Mataró, on les igualadines no van sortir amb la mateixa intensitat que les locals. Així, el Mataró s’avançava ja al minut quatre de partit per posar l’1-0. Quatre minuts després marcava el segon. Reaccionava l’Igualada amb un gol de Carla Claramunt al cap de tres minuts, i un minut més tard, empatava el partit a dos gols Elba Garreta. Però en el tram final de la primera part, les del Maresme es tornaven a avançar per anar amb el mínim avantatge al vestidor.

Les igualadines, amb les piles posades des de l’inici de la segona part, remuntaven el partit gràcies als gols de Carla Claramunt, al minut sis, i Pati Miret al minut set. Les ocasions de gol, algunes molt clares, pals i bones aturades de les dues porteres van sovintejar per a ambdues parts.

A quatre minuts del final, el Mataró marcava el gol de l’empat i posava el partit encara més emocionant. Els dos equips van tenir vàries opcions per emportar-se els tres punts, però al final el marcador ja no es mouria i les igualadines s’emportaven un punt en el primer partit i desplaçament de la temporada.

A la següent jornada, el Nacional Catalana debutarà a Les Comes aquesta temporada, serà el proper diumenge 22 de setembre, a les 12:30 h, i ho farà amb la visita del CH Lloret, primer líder del grup A de la temporada en superar clarament a les lleidatanes del CH Vila-sana per un rotund 5-0.