L’Anoia ja compta amb 5 piscines adherides a la campanya Mulla’t

343

jordi sole i dolors canal mullat2016 (3)Les piscines municipals de Vilanova del Camí, Capellades, Santa Margarida de Montbui, l’Infinit d’Igualada, i aquest any també la piscina d’Òdena s’han sumat al Mulla’t, la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple, que es va dur a terme el passat 10 de juliol.

Més de 600 piscines arreu de Catalunya ja s’han adherit al Mulla’t i col·laboren amb l’entitat nedant uns metres en solidaritat amb les persones que conviuen amb aquesta malaltia neurodegenerativa.

A l’Anoia, aquesta acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones afectades d’esclerosi múltiple ja compta amb cinc adhesions i el passat diumenge es van mullar a Vilanova del Camí, Capellades, Montbui, Igualada i també a Òdena.

L’AEMA va dissenyar un ampli programa d’activitats per a cada una de les piscines gràcies, també, a la col·laboració d’entitats, institucions i particulars. També s’hi podien adquirir diferents productes de marxandatge com tovalloles, bosses, necessers, samarretes o gorres.

A les 12 del migdia, com ja és tradicional, hi va haver el salt conjunt a la piscina, una acció que es repetiria a la mateixa hora a 600 piscines del país.

Agraïment especial per als ajuntaments, les entitats, particulars, amics i voluntaris que fan possible aquest esdeveniments

Des de l’AEMA volen agrair totes les mostres de suport rebudes per part dels ajuntaments, de les entitats, dels particulars i amics, però sobretot dels voluntaris que aquests dies van treballar per assegurar que tot surtís perfecte.

Dolors Canal assegura que l’interès que ha generat aquest acte solidari a les xarxes socials, els anima i esperona a continuar endavant i a treballar per anar sumant, any rere any, noves piscines.

Mireu aquest vídio si voleu saber com va anar: