L’Ajuntament d’Igualada convoca ajuts per a estudiants universitaris i els premis d’Excel·lència
L

14 de juliol de 2020

L’Ajuntament d’Igualada obre avui dilluns el termini de presentació de sol·licituds per a dues convocatòries adreçades a estudiants de cicles superiors: els Premis d’Excel·lència, adreçats a estudiants de Selectivitat, cicles formatius de Formació Professional i d’Arts Plàstiques i Disseny, i de grau universitari, i les subvencions per cursar estudis de grau i postgraduació universitària.

Tant els premis com les subvencions pretenen valorar l’esforç dels estudiants de la ciutat i reconèixer la bona trajectòria formativa i el talent i constància que els han permès assolir un resultats acadèmics destacats. Les sol·licituds d’ambdues convocatòries es podran realitzar des d’avui dilluns 20 de juliol al 21 d’agost, de forma telemàtica, des de l’apartat e-tràmits del web municipal (tramits.igualada.cat), on també es pot trobar la informació detallada, les bases i la documentació a presentar.

Els Premis d’Excel·lència s’adrecen a estudiants de la ciutat que hagin obtingut les millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat (Selectivitat) o que hagin finalitzat els estudis de cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior de Formació Professional o d’Arts Plàstiques i Disseny o de Grau Universitari amb notes destacades.

S’atorgarà un màxim de deu premis per cadascuna de les quatre categories i, per optar-hi, caldrà acreditar una qualificació mínima de 8,5 punts a la prova de Selectivitat, o una qualificació mínima de 8 punts en els estudis de cicles formatius de Grau Mitjà, de Grau Superior o de Grau Universitari.

Alhora, com en anys anteriors, també es convoquen ajuts per a estudiants de grau i postgraduació Universitària. En aquesta convocatòria, enguany tindran preferència els i estudiants afectats econòmicament, bé sigui personalment o per algun membre de la seva unitat familiar, per la crisi sanitària de la Covid-19.

Podrà optar als ajuts l’estudiant que hagi aprovat un mínim de 30 crèdits en el curs universitari 2019/2020, tant en estudis de Grau com de Màster universitari. Per a les dues convocatòries és necessari estar donat d’alta del Padró Municipal d’habitants des de sis mesos abans, a comptar des de l’últim dia del termini de presentació de sol·licituds.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta