11.5 C
Igualada
Dilluns, octubre 25, 2021

Castellolí obté un ajut de la Generalitat per invertir 290 mil euros en millores esportives

El projecte d’inversions esportives que l’Ajuntament de Castellolí va presentar al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya ha obtingut una alta puntuació, i això suposa que el municipi disposa des d’aquest mes de juliol de 290 mil euros per invertir en arranjaments i millores de les instal·lacions esportives, la xifra màxima a què podia aspirar.

Tal com detallava el projecte, la part més gran de la inversió es destinarà a reformar, millorar i ampliar la piscina municipal de Castellolí, una obra ambiciosa amb un import de 147 mil euros. L’obra inclou la reforma integral dels vestuaris i de la zona del bar, una redistribució dels espais, la substitució i millora de la maquinària del sistema de depuració i una ampliació de la zona de gespa.

També es crearà una nova zona d’esport vinculada a la bicicleta amb un circuit de tecnificació de bicicletes i patinets “Pump Track”, al qual es destinaran més de 77 mil euros. Serà el primer circuit d’aquestes característiques a la comarca, i es preveu que pugui atraure aficionats a la bicicleta d’altres municipis.

Finalment també es destinaran 81 mil euros a millorar la zona esportiva d’Els Pinyerets, on es cobriran les pistes de pàdel i tennis per protegir-les del sol i la pluja i aconseguir així que siguin operatives durant tot l’any independentment de les condicions climatològiques.

El regidor d’esports i festes de l’Ajuntament de Castellolí, David Arana, ha manifestat: “des de l’Ajuntament sempre hem apostat per l’esport; ja vam ser ambiciosos al seu dia amb les dues pistes de pàdel i la remodelació de la pista poliesportiva. Ara amb la nova pista del Pump Track, única a l’Anoia, volem ser un referent a nivell de comarca i diversificar l’oferta esportiva pels nostres vilatans.”

La Generalitat ha atorgat aquest ajut a Castellolí per ser executable durant l’any 2020 i primera meitat del 2021. Això suposa que per a l’estiu de l’any que ve ja estaran enllestides moltes d’aquestes millores i també la nova zona esportiva per a bicicletes.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Estrena europea amb derrota

IGUALADA HC RIGAT 2 VALDAGNO 3 La pilota aturada va ser clau en l'estrena europea de l'Igualada HC Rigat. I això que els dos gols arlequinats...

El risc de rebrot puja lleugerament a Igualada però la pressió hospitalària segueix sent baixa

Ja fa més d'un mes que el risc de rebrot a l'Anoia no supera els 100 punts, que marquen un risc alt, però en...

Jorba vota àmpliament en contra del polígon industrial del Pla Director

Aquest diumenge 24 d'octubre ha tingut lloc a Jorba la consulta popular múltiple i no referendària que formulava dues preguntes: 1. Esteu d'acord que...

Georgina Gabarró també guanya la Copa Catalana de Curses Verticals i aconsegueix el doblet

Entrevista a Georgina Gabarró, corredora de curses de muntanya Georgina Gabarró ha estat la corredora revelació d’aquesta temporada de les curses de muntanya. L’esportista odenenca...

El Consell Comarcal i l’Observatori Pujalt renoven l’aliança

El Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Pujalt, la Fundació Ernest Guillé i Moliné i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han...
Compartir