L’Ajuntament d’Igualada cancel·la totes les activitats en llocs públics

2480

L’Ajuntament d’Igualada cancel·larà totes les activitats públiques i privades que es facin en llocs públics a partir d’aquest dimecres a les 4 de la tarda. Així ho ha informat l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, en roda de premsa. Entre aquestes activitats, per exemple, s’hi troba la Fira de l’Ensenyament, que s’havia de celebrar aquest divendres i dissabte o la Cantata Escolar, que estava prevista pel proper dilluns. L’Ajuntament també recomana a totes les entitats privades que cancel·lin els seus actes. Un dels actes que ja ha modificat la seva data és el Fòrum Empresarial de la Unió Empresarial de l’Anoia, que s’havia de celebrar el proper 19 de març i que es traslladarà al dia 28 d’abril. També ha cancel·lat el sopar del seu 40è aniversari, que s’havia de celebrar aquest dissabte, Comerç Igualada. La data del nou sopar encara està per decidir.

També se n’ha vist afectat el festival de fotografia FineArt, que ha hagut de tancar portes aquest dimecres prematurament, quan ho havia de fer el proper diumenge. Les activitats al Museu de la Pell, la Biblioteca d’Igualada i el Teatre de l’Ateneu també queden suspeses.

Aquestes mesures s’afegeixen a aquelles proposades per la Generalitat, que prohibeix qualsevol activitat que acumuli més de mil persones i ha decretat que totes les activitats esportives, a tots els nivells, es disputaran a porta tancada. Els actes en espais tancats de menys d’un miler d’assistents es podran celebrar només si s’ocupa un terç de l’aforament.