La primera mostra d’art NFT a l’Anoia es podrà veure a Sesgueioles
L

2 de juny de 2022

Aquest cap de setmana, dissabte 4 i diumenge 5 de juny de 17h a 20h, es podrà visitar l’exposició de pintura ‘Altres Mons’ a la Capella del Roser de Sant Martí Sesguioles de l’artista lleidatana Marta Vila Delgado, afincada a Sant Pere Sallavinera.

‘ALTRES MONS’ són el resultat d’alguns dels viatges realitzats pels paisatges reals i del subconscient. Cadascuna de les teles de petit i gran format volen emular petites finestres interdimensionals on es poden intuir les veladures de colors.

La tècnica escollida aquest cop és l’aquarel·la dibuixant primer amb llapis aquarel·lables i després lliscant el pinzell carregat d’aigua pel traç previ. Creant així tonalitats modificades per la superposició de l’element escollit com és la figura de l’arbre sintètic.

Marta Vila Delgado, nascuda a Lleida el 1980, formada en Arts i Oficis a l’EMBA ‘El Roser’ i alumna de l’Escola Ondara de Tàrrega. El leitmotiv de l’obra pictòrica és la figura de L’ARBRE. Durant els darrers anys al Roser s’inspira en els incendis forestals mitjançant olis i acrílics abstractes aplicats a fustes reciclades però més enllà anava veient que la seva atenció es centrava en els arbres de l’horta de Lleida. Degut a les sovint visites al poble on vivien els avis, els paisatges de fileres d’arbres fruiters formen part del seu imaginari.

Els quadres que es poden veure a l’exposició també es venen com a NFT (non fungible token) a través de www.martaviladelgado.com i de la plataforma Rarible.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?