La Biblioteca d’Igualda convoca el 8è concurs de microrealts de por Uhh!
L

1 de setembre de 2018

Per vuitè any consecutiu la Biblioteca Central d’Igualada vol buscar el millor i més original microrelat de por amb la convocatòria del concurs «Uuh!». Aquest certamen literari vol fer valer el gènere del microconte i esperonar la creació literària entre els lectors. El primer premi del concurs serà una capsa regal d’experiències turístiques i el segon premi un lot de llibres. Les dues persones premiades rebran un diploma acreditatiu i els seus microrelats seran publicats a la pàgina web de la Biblioteca.

Els participants han d’enviar els seus textos abans de les 12 de la nit del dissabte 29 de setembre. «Uuh!» és obert a totes les persones majors de 16 anys i els relats que es presentin han de ser inèdits, no haver estat premiats en altres certàmens, en català i tenir un màxim de 500 caràcters (unes 10 línies en cos Arial 12). Només s’acceptarà un text per persona. Els textos s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça b.igualada.c@diba.cat en un document adjunt. El missatge ha de portar com a assumpte «Microrelat de por» i al cos cal fer constar les dades personals de l’autor (nom complet, edat, data de naixement, telèfon de contacte i població), que no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte. Les bases es poden consultar també a la Biblioteca i a www.bibliotecaigualada.cat. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el divendres 26 d’octubre a la pàgina web de la Biblioteca i al Facebook.

Amb aquesta convocatòria, doncs, la Biblioteca vol esperonar la gent a escriure i, en concret, en el gènere de microrelat. En aquest sentit, a l’àrea de narrativa hi ha una secció dedicada a la creació literària i les tècniques d’escriptura, on els lectors trobaran manuals per donar les primeres passes: «La maleta de l’escriptor: un itinerari per la creació literària», d’Isidre Grau, i «El arte de la ficción», d’Edith Wharton, en són un exemple.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?