13.1 C
Igualada
Dijous, març 30, 2023

Jordi Cuadras proposa crear tres petites “rambles” a Fàtima, Montserrat i Set Camins

La candidatura d’Igualada Som-hi ha presentat la creació de petites rambles als barris que queden més apartats del centre de la ciutat perquè els seus veïns i veïnes tinguin un espai on passejar, fer vida de barri i comprar. Aquestes petites rambles es farien al carrer Masquefa, al barri de Set Camins; el carrer Pau Muntadas, al barri de Montserrat; i l’avinguda Verge de la Pietat, al barri de Fàtima.

El candidat a l’alcaldia d’Igualada Jordi Cuadras explica que “volem una ciutat en la qual tothom tingui a prop de casa un espai on passejar, comprar, trobar-se i fer comunitat. Per això proposem la creació de tres petites rambles a Set Camins, Montserrat i Fàtima, que són tres barris que estan molt apartats del centre de la ciutat i que no tenen un carrer on fer vida de barri. El que volem és potenciar-los com a eixos comercials i per la gent i que esdevinguin espais centrals als diferents barris tot respectant, però, l’accés per vehicles perquè sabem que hi ha molts guals. Proposem convertir-los en petites rambles per fer millor la vida de la gent i que tornin a ser carrers atractius pel comerç i els establiments que s’hi puguin instal·lar”.

La proposta d’Igualada Som-hi (PSC – Igualada Oberta) de cara a les eleccions del proper 28 de maig concep ampliar les voreres, renovar l’enllumenat, plantar arbres, col·locar bancs i amb velocitat de circulació a 30 km/h en aquests tres carrers de la ciutat. Aquest projecte forma part del programa “Barris de primera” d’Igualada Som-hi que preveu dotar de més serveis, equipaments i espai públic els diferents barris de la ciutat per aconseguir una millor qualitat de vida a tocar de casa dels veïns i veïnes de la ciutat.

L’arquitecte Salvador Pelfort i membre de la llista d’Igualada Som-hi destaca que “és important fer néixer noves centralitats dins Igualada per aconseguir que cada barri tingui el seu propi centre. Això vol dir afavorir el comerç i afavorir la vida de barri. Tenim una ciutat molt densificada i amb el terme municipal pràcticament esgotat i, per tant, amb aquestes petites rambles al carrer Masquefa, Pau Muntadas i avinguda Verge de la Pietat estem trobant la manera de transformar l’espai públic ja existent per a fer-lo més agradable i humà”.

Cuadras organitzarà cafès a cada un dels barris per explicar la proposta i els veïns que hi estiguin interessats poden avisar perquè se’ls convoqui també enviant un missatge de Whastapp al 674 966 031.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Portada: Torna la Mostra Igualada plena del millor teatre familiar

Torna la Mostra Igualada plena del millor teatre familiar. Un total de 30 espectacles repartits en 12 escenaris de tota la ciutat. El certamen...

El repàs de la setmana amb les notícies més llegides a veuanoia.cat

Com cada dijous, fem el repàs de les notícies més destacades dels darrers sis dies a veuanoia.cat. L’anoienc Jordi Ros guanya la Kings League davant més...

Detingut l’home que va atracar a punta de pistola un banc a Hostalets de Pierola

El passat 24 d'octubre un home va assaltar amb una pistola una entitat bancària de CaixaBank als Hostalets de Pierola. Els fets que van...

Últimes notícies