7.2 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Igualada tindrà toc de queda a partir del cap de setmana
I

Publicitat

Igualada s’afegeix a Masquefa i també tindrà toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada a partir del cap de setmana. Per altra banda, Vilanova del Camí, que ja no n’haurà de fer, ja que els índex del municipi han millorat. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en la compareixença setmanal davant dels mitjans de comunicació.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va autoritzar el toc de queda nocturn demanat per la Generalitat per a 161 municipis per reduir contagis de covid divendres passat. Avui s’ha anunciat que 16 dels municipis que n’estaven fent ja no l’hauran de complir, mentre que hi ha 20 municipis que entren a la llista.

El tribunal va avalar la petició per aplicar el confinament en els municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència superior a 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies i d’aquelles localitats que es trobin total o parcialment envoltades de municipis amb aquestes característiques. La fiscalia havia informat favorablement a autoritzar aquesta mesura.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies