Igualada arriba als 42.000 habitants i aspira a assolir els 50.000 abans d’acabar la dècada
I

29 de gener de 2020

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat aquest dimecres que la ciutat d’Igualada ha arribat aquesta setmana a la xifra de 42.000 habitants. En una intervenció davant dels mitjans de comunicació, l’alcalde ha destacat que “vaig explicar que Igualada tenia la vocació de liderar les ciutats mitjanes d’aquest país i l’objectiu és que en aquesta legislatura la nostra ciutat pugui arribar als 45.000 habitants i començar a treballar en l’escala de les ciutats importants de Catalunya i, més a mig termini, arribar als 50.000 habitants, una opció que arribarà dins d’aquesta dècada”.

Castells ha assegurat que el camí per assolir aquesta fita és “continuar les polítiques que s’estan aplicant i el projectes d’envergadura que s’estan concretant i projectant, a banda de continuar oferint un serveis de qualitat. Tenim la vocació de capitalitat comarcal i tenim la sensació que molta gent de la comarca s’ha agafat Igualada, ara sí, com un referent”.
L’alcalde ha esmentat també l’aposta pel coneixement com a pal de paller del futur i ha afegit que “les xifres avalen la bona gestió de la ciutat i alhora, també, les esperances de convertir-la en una ciutat d’oportunitats. I aquest és el repte que ens marquem en el futur com a govern”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta