HMS Industrial Networks ha comprat l’empresa igualadina Intesis Software

321

intesisHMS Industrial Networks ha adquirit la totalitat de les accions d’Intesis Software, proveïdor espanyol líder en solucions i integració de sistemes de comunicacions avançades per a l’automatització d’edificis.

El preu de la compra s’ha fixat en 13,3 milions d’euros. A aquesta quantitat se sumaran altres dos milions d’euros al començament de 2019 si Intesis assoleix els objectius financers definits en l’acord.

Intesis va ser fundada el 2000 i té la seva seu a Igualada (Barcelona). Comercialitza les seves solucions per a l’automatització d’edificis amb la marca IntesisBox, i treballa en estreta col·laboració amb els principals fabricants d’aire condicionat i sistemes d’automatització d’edificis de tot el món.

La venda es va tancar el 29 de juny amb l’adquisició del 100% de les accions directament als seus propietaris, Pere Lumbreras i Josep Cerón, l’actual conseller delegat, que es mantindrà com a director general.

En l’actualitat, Intesis té 30 empleats, entre ells nou enginyers de desenvolupament de productes. El 2015 va facturar 5,6 milions d’euros nets i va aconseguir un ebitda de 2,4 milions d’euros. En els tres últims anys les seves vendes han crescut per sobre del 20% anual.