5.6 C
Igualada
Dissabte, febrer 4, 2023

Els tres valors clau per a l’èxit empresarial

Cesc Alacaraz - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catDes de l’experiència de força anys participant en projectes de millora de processos i, en general, d’organització empresarial, apareixen alguns valors que es repeteixen en els casos d’aquelles empreses que acaben tenint èxit en el mercat.

El primer d’ells (sense que vulgui dir el més important) és la Disciplina. Tal i como es confirma en l’estudi de Jim Collins recollit en el llibre Built to last, l’element “pegament” de totes les iniciatives i accions generades per l’organització és la disciplina en sentit ampli. Comença pel màxim responsable, però es evident que ha de transcendir a la resta del personal. En aquest cas disciplina significa coherència i rigor.

El segon valor a tenir en compte, també comentat en el llibre descrit anteriorment, és la Humilitat. Aquest punt és bàsic per aconseguir que el personal adscrit a un departament o a nivell global, segueixi els passos marcats pels líders. Tot això sense oblidar en els màxims responsables els necessaris coneixements tècnics del negoci, of course!

L’últim dels valors que des de FeedBackGround considerem bàsic és la Generositat. Ser generosos a mig i llarg termini acostuma a ser molt rendible, ja sigui a nivell individual (més coneixement i reconeixement) com a nivell empresarial (nou client, més contactes…)

Captura de pantalla 2016-07-20 a la(s) 12.47.26Aquests tres valors, consolidats i desenvolupats de forma sistemàtica, alhora que de forma pacient, crea organitzacions fortes que perduren en el temps. I el millor de tot és que no és difícil posar-les en pràctica.

¿Comencem avui mateix?

Cesc Alcaraz, Economista, soci-Director FeedBackGround

Compartir

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies