Grans resultats del CAI al triatló de Pont de Suert
G

3 de juliol de 2017

Ahir es va celebrar el ja tradicional triatló de Pont de Suert que va comptar amb la participació de més de 300 triatletes. Aquest any a més el triatló era Campionat de Catalunya absolut en distancia olímpica. Els participants van fer un primer tram de natació de 1500 metres al magnífic llac de la població. A continuació els participants van fer 40 km de ciclisme en un circuit molt bonic i alhora força exigent, i per acabar els participants van fer 10 km de cursa a peu pels voltants del riu.

La prova va ser guanyada per Erik Steninger del Club Flor triatló i Eva Ledesma del Tri 4.40 de Lleida.  Per part del CAI triatló destacar la brillant cursa d’Oriol Marimon que va finalitzar la prova en una gran 14º posició de la general. A més destacar la 12º posició aconseguida pel CAI en la classificació per clubs. La resta de resultats foren: