Una gran festa familiar inaugurarà el nou Parc Central d’Igualada coincidint amb l’European Balloon Festival

295

El proper divendres, 7 de juliol, es durà a terme la inauguració del nou Parc Central de
l’Avinguda Catalunya d’Igualada. Un esdeveniment que, coincidint amb l’European Balloon Festival, permetrà petits i grans gaudir de la posada en marxa d’aquest nou espai verd de la capital de l’Anoia, amb els globus del festival i nombroses activitats familiars.

La cita comptarà amb la presència de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs. A partir de les 19h, hi haurà tallers de fabricació d’estels, demostracions de vol i una gran volada conjunta. Tothom que ho desitgi podrà portar el seu propi estel. Hi haurà, a més, tot un seguit de propostes per gaudir en família, com tallers de capgrossos, maquipeining i bombolles de sabó, estàtues humanes i els espectacles L’animalada de la companyia Katakrak, Titirijocs i Pallazoo de Sac Espectacles, Apicirc de Pessic de Circ, La tartana amb Cíclicus, Gelicadabra del Mag Fèlix Brunet, Girafes amb la companyia Xirriquiteula i Traps, amb la companyia Efímer.

Els assistents hi podran sopar fent un pícnic, ja sigui portant el menjar de casa o fent
ús dels foodtrucks i barres que s’instal·laran al parc. Al voltant de les 20:30h, a més,
podran gaudir, des de la mateixa explanada d’herba o des de les noves grades, els
vols captius i la sortida del vol de competició de tarda i, a les 21h, tindrà lloc un dels
plats forts de la jornada, un concert dels SP3, el grup musical del Club Super3. Les activitats, que es poden consultar en detall a l’apartat Programa d’Activitats del web www.ebf.cat, finalitzaran a les 23h.

El Parc Central d’Igualada
Aquest any 2017, l’Ajuntament d’Igualada ha enllestit la primera fase del denominat Parc Central, arranjant la parcel·la de titularitat municipal situada entre l’Avinguda Catalunya i els carrers França i Itàlia. S’hi ha sembrat herba, s’han eliminat desnivells i s’hi han construït unes grades de gran capacitat a l’extrem nord.

Aquest vol ser un espai per acollir, no només l’European Balloon Festival, sinó altres
esdeveniments culturals i esportius de gran format al llarg de l’any. En una segona fase, es preveu adequar la parcel·la més propera a l’Hospital, entre els carrers Itàlia i Guimaraes, en aquest cas enfocant-la més cap als jocs i el lleure infantil.