Èxit total de l’Enduro Igualada-Els Hostalets de Pierola

76

Foto. El President de MCI Marc Queraltó i les motos al parc tancat.jpg

Josep Maria Vidal.- La comarca de l’Anoia va ser protagonista de la sisena i darrera prova del Campionat d’Espanya d’Enduro amb motiu de l’Enduro Igualada-Els Hostalets de Pierola, amb excel.lent organització de Moto Club Igualada.
Amb important inscripció tant pel que fa a qualitat com de quantitat doncs van ser 125 els pilots inscrits, aquests es tenien que enfrontar amb un recorregut de 70 kms als que els pilots hi donaven dues o tres voltes segons les diverses categories establertes i en que hi havia a Igualada i Els Hostalets de Pierola les especials corresponents. A més d’aquest dos municipis, el recorregut transcorria pels municipis d’Òdena, La Pobla de Claramunt, Piera i Castellolí. Això tant pel que fa al dissabte com el diumenge amb puntuació independent per cadascun.
Molts van ser els pilots de Moto Club Igualada participants. Així a Enduro 2, Armand Monleón-KTM- es classificà en el quart lloc el dissabte i sisè el diumenge. A TN Junior Jordi Sala-KTM- novè els dos dies, Xavier Martínez-KTM- no es classificà el primer dia i fou catorzè el segon dia.
A Sènior B 2T Pere Tutusaus-Gas Gas- es situà sisè els dos dies i Eduard Vendrell-Gas Gas- novè també tant el primer com el segon dia. A Sènior B 4T, Jordi Balcells-KTM- tercer i segon i Pere Albet desè i onzè. ASènior C 2T Ricard Martínez-Gas Gas- cinquè i dotzè i Carlos Ferrer-Gas Gas- desè els dos dies. A Sènior C 4T Pere Caro-KTM- setè i sisè. I a Master brillants victòries de Josep Marsal amb KTM els dos dies.
Pel que fa al guanyador absolut si es te en compte les classificacions dels dos dies, fou Jonathan Barragan amb Gas Gas. Moto Club Igualada encapçalat pel seu President Marc Queraltó, així com pels membres de junta i col.laboradors demostraren una vegada més el seu alt nivell d’organització en una especialitat com és l’enduro que comporta una complexa labor de treball.