La fira IDEA promocionarà el disseny com una eina d’innovació i de canvi per a les empreses

58

DISSENYIGD_cartell ok.jpg

L’Associació disseny=igualada ho té tot a punt per donar inici a la Fira IDEA que posarà en contacte professionals del disseny industrial amb empresaris, industrials i promotors amb l’objectiu de d’identificar la diversitat de l’activitat productiva i la reindustrialització del territori.
L’eix principal de la fira és un espai exhibidor i dinànimic, on 15 estudis de disseny industrials d’alt nivell exposaran els seus serveis i productes. Un espai ideat de tal manera que generarà la interacció els professionals del disseny i els visitants acreditats per tal de fomentar el diàleg i la comunicació. La cita és a l’Antic Escorxador d’Igualada.
Programa i Activitats:
Dimecres 18 de novembre de 2015
9:30-10h – Recepció autoritats / Inici recollida acreditacions
10h – Obertura de la Fira
11h-19h – Workshop entorn el disseny: aerostació
19h – Tancament de la Fira
*Servei de cafeteria i foodtrucks a l’exterior durant tota la jornada.
Dijous 19 de novembre de 2015
10h – Obertura de la Fira
11h-19h – Workshop entorn el disseny: mobiliari urbà
19h – Tancament i fi de la Fira
*Servei de cafeteria i foodtrucks a l’exterior durant tota la jornada.

Workshops d’aeroestació i mobiliari urbà:
En el marc de la Fira IDEA, s’organitzen dos workshop temàtics que ajudaran a desenvolupar idees que poden tenir continuïtat en un futur i generar oportunitats.
Per una banda, Jordi Enrich coordinarà el Workshop d’ Aeroestació, que compta amb la participiació de l’empresa igualadina Ultramagic Balloons. Serà el dimecres 18 de novembre, durant tot el dia, de 10 del matí a 7 de la tarda.
L’endemà dijous 19 de novembre, tindrà lloc el Workshop de Mobiliari Urbà, coordinat per Roger Vallès i amb la col·laboració de Fàbregas.
Les acreditacions pels workshops són gratuïtes per ambdós workshops i es poden fer a través del web: HYPERLINK “http://www.ideaigualada.cat” www.ideaigualada.cat

Expositors:
Aquests són 15 estudis presenten un gran potencial que abarca els diferents sectors del disseny industrial: sanitari, hàbitat o tecnologia i, alguns d’ells, emprant materials del territori com paper, cartró o pell:
Jordi Milà Studio
LÚCID Product Design
estudi Ribaudí
Grocs Estudi Creatiu
theTRIGGER. Equip innovation
ÀNIMA Barcelona
Jordi Pla Studio
Cardboard Furniture and Projects
Intimum
ROKdesign
Crea Product Design
Gerard Arqué
OVICUO Design BCN
Preforma design
Pete Sans

Idees inspiradores:
Un panell gràfic mostrarà casos d’èxit en l’espai anomenat “ Idees Inspiradores”, on hi seran presents les següents empreses:
Volta motorbikes
Poolbikes
Bio
D’altra banda, l’empresa igualadina Formlabs, tindran un espai reservat on faran demostracions d’impressions en 3D,d’última tecnologia.