5.4 C
Igualada
Dimecres, 6 desembre 2023

Un article de

Èxit al 2n Dinar amb Perspectiva de la UEA de la mà de Xavier Marcet
È

Publicitat

La Unió Empresarial de l’Anoia va organitzar el 2n Dinar amb Perspectiva, un nou espai creat aquest 2023 amb l’objectiu d’oferir un espai de relació i networking al voltant de ponents de prestigi.

En aquesta ocasió, Xavier Marcet, president de Lead to Change, la Druker Society Barcelona, així com també, professor de la BSM – Pompeu Fabra, conferenciant i columnista en diversos mitjans de comunicació sobre management, estratègia empresarial, innovació i emprenedoria, va realitzar una conferència sobre el “Management del segle XXI”.

En aquest sentit, durant la conferència, Marcet va exposar com en l’actualitat, la gestió de l’empresa aposta per organitzacions ambidextres: un management humanista en un context definit per la tecnologia. A més, el ponent també va fer èmfasi en la necessitat de saber viure amb la capacitat de la incertesa; de prendre decisions ràpides, de tenir perspectiva, de ser eficient; per tal de tenir equips i empreses més competitives.

L’acte, celebrat el passat dijous, va comptar amb més d’una quarantena d’assistents que van poder gaudir d’un dinar a peu dret per afavorir l’intercanvi d’impressions, el networking i poder interactuar amb el ponent a la Finca Can Macià. El 2n Dinar amb Perspectiva va ser patrocinat per Servisimó. 

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies