9 de juliol de 2024

Èxit a la Festa Major del Pla d’Òdena

La festa va començar el divendres a la tarda amb tallers familiars gratuïts, organitzats per l’Associació Kimo-Kap Catalunya i 7vides. Els més petits van poder gaudir d’activitats creatives mentre els adults s’unien a la diversió, tot acompanyat d’un berenar per a tothom.

Al vespre, el sopar de germanor va congregar una gran quantitat de veïns en un ambient càlid i festiu. Amb opcions de sopar de carmanyola i barbacoa, tothom va poder gaudir d’un àpat deliciós i compartir converses i rialles. Aquest acte va comptar amb la col·laboració de l’ADF local a qui des d’aquí es vol donar les gràcies.

La nit es va tancar amb el Ball de la Festa Major, on el grup “Les Black Ladies” va posar la música i l’ambient. La plaça es va omplir de ritme i ball fins a la matinada. El dissabte, la celebració va continuar amb la 14a Festa del Casal del Centre Cívic El Pla d’Òdena. Un dinar multitudinari amb un menú exquisit de pica-pica, amanida, paella, postres, aigua i vi, organitzat pel Casal de la Gent Gran del Pla, va reunir famílies i amics en un ambient d’alegria i comunitat.

A la tarda, l’esport va prendre el protagonisme amb el partit de la Festa Major a l’Estadi la Sort, commemorant el IX Memorial Toni Gandia. Els participants i espectadors van gaudir d’un emocionant partit de futbol i, en acabar, van compartir un moment especial emportant-se les botes com a record.

En resum, la Festa Major del Pla d’Òdena va ser un èxit total, amb una gran participació i un ambient inigualable.

En paraules de la regidora de Cultures i Festes, Vanessa García, “tot i que aquest any no hem pogut comptar amb l’Associació de Veïns com entitat promotora de la festa des de l’Ajuntament s’ha volgut mantenir l’esperit de la festa i poder compartir un cap de setmana de germanor amb tots els veïns i veïnes del poble; i l’acollida ha estat positiva. Ens veiem l’any vinent per repetir l’experiència!”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta