Excel·lent temporada de l’equip aleví femení del Jesús Maria als JJEE

25

El final de curs ja s’acosta i s’acaben els Jocs Escolars de l’Anoia. La cloenda es celebra amb una última jornada on es fa l’entrega de premis d’acord amb la classificació final obtinguda pels diferents equips i categories. El cap de setmana passat es va fer la cloenda de la categoria benjamí i aquest cap de setmana ha estat el torn de la categoria aleví, en la qual, l’equip femení del Col·legi Jesús-Maria ha aconseguit el primer lloc de la classificació final, després d’haver realitzat una excel·lent temporada en tots els esports practicats.

El primer lloc de la classificació els dóna l’accés a la final territorial com a representants de la comarca de l’Anoia, que tindrà lloc el proper dia 19 de maig a l’Hospitalet de Llobregat, amb un partit de futbol a 5 amb l’equip guanyador del Baix Llobregat.

Des de l’escola Jesús-Maria felicitem a les campiones, així com al seu entrenador, Lluís Miquel Romero, pels excel·lents resultats obtinguts i que no haguessin estat possibles sense l’esforç, l’interès i la compromesa participació de tots els membres de l’equip. Cal destacar que es tracta d’un equip que ja va aconseguir el primer lloc de la classificació en la temporada 2015-16 quan pertanyien a la categoria benjamí. Aprofitem també per desitjar molta sort a l’equip en la final territorial.

Per altra banda, volem felicitar a tots els components de tots els equips i categories de l’escola que han participat en els Jocs Escolars d’aquest curs pel seu esforç, compromís i dedicació, així com també als respectius entrenadors.

Més enllà dels èxits aconseguits, esperem que s’hagi gaudit de la participació i dels beneficis que aporta la pràctica esportiva, així com l’assoliment dels valors i aprenentatges que transmet l’esport.