L’equip femení del Ramon Castelltort, subcampiones d’Espanya de les Cruyff Courts

0
1168

El passat diumenge les nenes del Ramon Castelltort d’Igualada van jugar el campionat d’Espanya Cruyff Courts 2018. Les jugadores es van poder classificar gràcies a la feina feta el 18 de març, quan van guanyar el campionat d’Igualada enfrentant-se a les diferents escoles de la ciutat. Això els va permetre anar el 22 d’abril a Martorell per jugar el campionat de Catalunya on amb molt d’esforç i moltes ganes van aconseguir quedar en primera posició classificant-se així pel campionat d’Espanya que justament es disputaria a Igualada.

Aquest diumenge va arribar la fase final. Les jugadores es van trobar a les 9 del matí al camp del Xipraret per disputar el campionat d’Espanya. Hi havien 8 equips masculins i 8 equips femenins, d’aquests equips es feien dos grups de 4 on jugaven tots contra tots. Les nenes del Ramon Castelltort van guanyar els 3 partits i es posaven primeres del seu grup, a la tarda es van haver d’enfrontar contra les 4es del l’altre grup. D’aquesta manera van passar a la semifinal on van jugar contra les jugadores de la Coruña que van aconseguir derrotar i aconseguir així el bitllet a la final.

A la final els esperava el Vendrell i les nenes començaven amb molts nervis i ganes de jugar sota la pluja. Va ser un partit intens i amb oportunitats de gol per part dels dos equips i quan només quedaven 3 minuts per al final un gol del Vendrell donava el títol a l’altre equip i deixava a les nenes del Ramon Castelltort subcampiones d’Espanya.

Per elles, haver arribat a una final d’Espanya ja era una victòria.

Entrenades per Maria Roda, van jugar: Aitana.P. , Claudia, Paula, Lia, Laia, Aitana.S. , Maria, Tania, Alba, Julia, Jazmin.

Compartir