Esquerra proposa fer un 3r ViuB de pisos amb serveis per a la gent gran

0
193

La candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, proposa fer un nou ViuB a la ciutat d’Igualada. Vergés destaca que “volem que la gent gran de la nostra ciutat visqui bé i tinguin l’oportunitat d’escollir com envellir”, així com assegura que “cal que l’ajuntament ofereixi solucions i atengui les necessitats de la nostra gent, aquesta és i serà una prioritat per ERC Igualada”.

Amb motiu del dia internacional de la gent gran, la candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, ha proposat fer un 3r ViuB a Igualada per tal de crear les condicions necessàries per “garantir el benestar de la gent gran de la ciutat”. Segons Vergés, cal que l’ajuntament ofereixi solucions i atengui les necessitats de la nostra gent, “aquesta és i serà una prioritat per ERC Igualada”, ja que “després d’anys de treball, esforç i servei, la gent gran ha de poder decidir com vol envellir: a casa seva, en habitatges com els de ViuB, en centres de dia o en residències i ha de ser l’administració, l’ajuntament, qui garanteixi que això sigui possible i ho posi fàcil”. Segons Vergés, cal afrontar de manera immediata les necessitats dels veïns i veïnes i oferir-los solucions i “l’habitatge és una mancança molt gran que pateix Igualada”.

Segons Vergés, el model residencial de ViuB ofereix la màxima independència personal i alhora molts serveis en el mateix edifici per a la gent gran. També és un espai de socialització i comunitat, dos elements molt importants que són bàsics.

La candidata a l’alcaldia d’Igualada explica que “hem d’ampliar l’oferta i garantir que tothom qui ho vulgui accedir ho pugui fer, per això proposem un nou ViuB que es podria situar al barri de Set Camins, de 100 places. Amb aquesta aposta es dinamitzarà el barri i el comerç local, es crearà xarxa veïnal i s’oferirà una alternativa segura, solvent i útil per a tota la gent que ho necessiti”. Vergés explica que “malauradament, el govern municipal no ha generat noves places de ViuB, ni de centres de dia ni residencials i això cal revertir-ho. La gent gran per a nosaltres és una prioritat i farem tot allò que calgui per garantir-los una vellesa digna i còmoda”.

Compartir