Es posa en marxa un Grup d’Ajuda Mútua per a dones a Vilanova
E

5 d'octubre de 2022

Felicidad Ruiz, moderadora de benestar emocional per l’Associació de Salut Mental Catalunya, ha engegat, amb el suport i col·laboració de diferents institucions, un Grup d’Ajuda Mútua entre dones. El GAM funcionarà els dimecres cada 15 dies, de 18:00 a 19:30h, a Can Papasseit.

El Grup d’Ajuda Mútua es posa en marxa amb l’objectiu de crear un espai amable i proper per a dones de qualsevol condició i edat de la comarca de l’Anoia, on puguin trobar comprensió, suport o simplement companyia.

El projecte compta amb el suport dels Centres d’Atenció Primària i de l’Associació de Salut Mental Catalunya-Anoia, amb qui el GAM treballarà de manera coordinada. Des del Grup d’Ajuda Mútua es podran suggerir derivacions als diferents professionals del centre de salut si es creu convenient i, els CAP tenen un recurs més per a proposar a les usuàries, si ho troben oportú.

La intenció, explica Felicidad Ruiz, “és compartir les nostres experiències sobre qualsevol tema que ens preocupa: la salut mental, el maltractament o la violència masclista, la diversitat sexual, la situació econòmica o social… Aquest ha de ser un espai segur i confidencial on cada una es pugui expressar lliurement sense sentir-se observada ni jutjada. Un espai on es vagin creant vincles que es puguin anar traduint en un apoderament de les dones i aconseguir la seva integració social”.

L’assistència al GAM és oberta i gratuïta, però per participar-hi caldrà posar-se en contacte amb Felicidad Ruiz a través del correu electrònic felicidadruizlo@gmail.com

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta