Un centenar de persones participen a l’acte poèticomusical d’Òmnium

0
128

La sala d’actes de la Biblioteca Municipal d’Igualada es va omplir divendres passat de prop d’un centenar de persones que no es van voler perdre l’acte poèticomusical de temàtica grega organitzat per Òmnium Anoia.

La presentació literària de l’antologia de poesia catalana Una vela en el mar blau, va ser el punt de partida del Mercat de Lletres. A l’acte hi van participar el cantautor de l’Escala, Josep Tero, que va interpretar cançons de temàtica grega; el professor neohel·lenista Eusebi Ayensa, que va introduir els diferents poemes amb una breu explicació de l’autor, el context i la temàtica; i els rapsodes Salvador Oliva March i Sofia Oliva Sabater, que hi van posar la veu.

La selecció de poemes va girar entorn de la mitologia grega i de Grècia, i eren obra d’autors catalans contemporanis com Jacint Verdaguer, Carles Riba, Clementina Arderiu, o Manel Forcano, entre molts d’altres. Tots formaven part de l’antologia Una vela en el mar blau publicada per Edicions Cal·lígraf l’any 2019.

L’acte es va celebrar en el marc dels actes del Mercat de Lletres que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la Plaça de Cal Font d’Igualada.

La seu de l’entitat, oberta cada tarda
Òmnium Anoia recorda que la seva seu està a disposició de totes aquelles persones que es vulguin associar a l’entitat o bé adquirir material de marxandatge. Situada al carrer de Santa Maria número 12, està oberta al públic de dilluns a divendres, de 19 a 20.30 h.

Compartir