L’Hospital d’Igualada, premiat en els Best Spanish Hospitals Awards

0
140

L’Hospital Universitari d’Igualada ha rebut el reconeixement com a finalista en la categoria de Processos Quirúrgics dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), uns guardons que reconeixen els millors hospitals de l’Estat, tant públics com privats. Catalunya, ha estat la regió amb més centres participants, un total de 37, i també amb més premiats, 21.

Aquests centres han estat mesurats sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), que col·labora amb els Premis BSH. En el cas de l’Hospital Universitari d’Igualada, s’ha valorat l’adequació, eficiència i qualitat assistencial del procés quirúrgic.

A l’acte d’entrega de premis, que va tenir lloc el dijous dia 29 de setembre a Bilbao, hi va assistir el gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia, Ferran Garcia, acompanyat per la infermera supervisora del Bloc Quirúrgic, Ana Criado. L’esdeveniment, va comptar amb la presència, entre altres, de la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel.

Compartir