20.3 C
Igualada
Dimarts, juny 22, 2021

ERC Anoia i CCOO celebren una trobada per compartir punts de vista

El passat dilluns 31 de maig, els representants d’Esquerra Republicana al territori es van reunir a la seu de Comissions Obreres a Igualada amb la nova direcció comarcal del sindicat. Durant la trobada, ambdues parts van coincidir en la necessitat de col·laborar davant la situació esdevinguda a causa de la COVID-19, que més enllà d’una pandèmia a nivell sanitari, també ha portat una crisi social i econòmica que ha marcat la vida de tots els anoiencs.

La Conca d’Òdena va ser la primera zona confinada, ara fa més d’un any, i la taxa d’atur i els ERTOS sorgits a causa d’aquesta situació han afectat en gran manera a aquesta comarca. És per això que, Esquerra s’ha compromès a treballar amb sindicats i empreses per donar sortida i vetllar pel benestar dels treballadors i treballadores de tots els sectors del territori.

En aquest sentit, en paraules de la diputada Carolina Telechea, “la nostra obligació és estar al costat de la gent des de totes les institucions, i un exemple és la col·laboració del grup parlamentari a Madrid amb CCOO, amb una relació que sempre ha estat excel·lent”.

Per la seva banda, la diputada a la Diputació de Barcelona i alcaldessa d’Òdena, Maria Sayavera, es va mostrar una total disposició de continuar amb trobades com la celebrada aquest dilluns passat, en favor del consens i el treball conjunt, escoltant totes les veus dels sectors socioeconòmics.

En aquesta ocasió, també va estar present a la reunió el diputat adscrit a l’Anoia i sindicalista, Jordi Albert. El diputat de Sant Andreu de la Barca, qui treballa activament en les comissions de treball del Parlament de Catalunya, va exposar la necessitat de col·laboració entre les dues forces per tal de defensar els drets dels treballadors i treballadores i continuar amb els valors que són pilars d’aquestes lluites, posant d’exemple allò treballat durant tants anys al Baix Llobregat.

Tant l’equip de CCOO com el d’ERC, doncs, van coincidir en la necessitat del treball conjunt per donar resposta a les preocupacions de tots els sectors productius, de serveis i administracions, així com el tercer sector, sense deixar de banda quin ha de ser el model productiu que ha d’arribar en aquesta nova etapa.

Totes dues parts van concretat de seguir celebrant trobades i es van emplaçar a seguir mantenint tots els canals de comunicació per tal de continuar treballant plegats.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir