10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

ERC adverteix que farà seguiment per assegurar-se que es resol la situació dels treballadors de fora de la Conca
E

Publicitat
ACN – La diputada anoienca al Congrés, Carolina Telechea, ha comparegut aquest dimecres a Igualada acompanyada d’altres membres de la formació a la comarca. Ha explicat que en la sessió de control d’aquest dimecres faran “una interpel·lació al Govern i insistirem en aquesta qüestió”. “Està per escrit però ha de tenir compliment immediatament”, ha afegit. També ha insistit en el fet que la Conca ha viscut la pandèmia “amb més intensitat”, raó per la qual requereix “un tracte diferencial”.

Telechea ha celebrat que, amb el pacte per prorrogar l’estat d’alarma, “hem tornat a obligar al PSOE i Unidas Podemos a seure perquè creiem que és l’ecosistema més favorable per una resolució democràtica”. “Així també tindrem la possibilitat de forçar-los a fer polítiques progressistes”, ha afegit.

Un “greuge” pels treballadors
Per la seva part, el president d’ERC a l’Anoia, David Alquézar, ha recordat el greuge que comporta pels treballadors de fora de la Conca que encara no se’ls hagi resolt la situació. “Era imprescindible defensar els seus drets”, ha assegurat. També l’alcaldessa d’Òdena, Maria Sayavera, ha celebrat que, malgrat que l’Estat no els fes cas “en primera instància”, la persistència d’ERC permeti que els damnificats finalment “quedin coberts”.

Per la seva part, el portaveu d’ERC a Igualada, Enric Conill, ha aprofitat per convidar “a la resta de forces a treballar plegats” perquè “totes les administracions intentin donar un caràcter d’excepcionalitat a aquesta realitat que hem patit”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies