L’Ajuntament d’Orpí demana més civisme a aquells que visitin els gorgs de Santa Càndia

1376

La passada setmana membres de l’EGAN (Espeleo Grup Anoia) van netejar una pintada que alguns incívics van realitzar en un dels gorgs de Santa Càndia, al municipi d’Orpí. Des de l’Ajuntament d’Orpí “agraeixen la feina realitzada per l’EGAN que van treure una pintada en un dels gorgs de Santa Càndia de difícil accés”. Els membres de l’EGAN es van “penjar” i van poder esborrar aquesta pintada que es podia observar des de qualsevol angle proper al gorg.

Des de l’Ajuntament també aprofiten per “fer una crida al civisme i al respecte de l’entorn natural quan es gaudeixi d’aquest i d’altres paratges que aquesta primavera rica en pluges ens està brindant”. També remarquen les mesures de distanciament social que s’han de complir en aquest període.

Finalment, des de l’Ajuntament d’Orpí recorden que, com la gran majoria de municipis de l’Anoia, disposa d’un servei de recollida d’escombraries de porta a porta i per aquest fet demanem a tota la gent que acudeix als gorgs que retiri la seva brossa i la llenci al seu domicili. Cada setmana es recullen a prop de 10 bosses d’escombraries entre residus trobats des de Can Serra fins a Santa Càndia.