Empat per seguir sumant del CF Igualada
E

29 d'octubre de 2018

Final a la ratxa de cinc victòries consecutives del CF Igualada. Els blaus aconseguien empatar per partida doble un partit que s’havia posat costa amunt contra el Mollerussa, l’equip referència de la categoria fins al moment.

Els visitants no coneixien la derrota i s’havien mostrat molt sòlids durant tot l’inici de temporada. A la vegada, els de Moha venien amb la moral ben alta, acumulant cinc victòries consecutives. Es preveia un partidàs a Les Comes.

No obstant, el començament de l’enfrontament va ser el menys esperat. Pilota penjada dels lleidatans, que els blaus no van saber treure i els visitants s’avançaven al marcador. Els igualadins havien de reaccionar. I ho van fer de la manera que tenen acostumada a l’afició de Les Comes, amb un joc de toc i velocitat.

L’equip va tenir calma i tranquil·litat, generant ocasions, fins que al minut 7, Llobet va ser objecte d’un penal que ell mateix va materialitzar. Amb l’empat el partit es va tornar molt més intens, amb un rival molt directe i vertical.

Tot i així, quan semblava que el partit estava més calmat, al minut 20, un xut des de fora l’àrea del Mollerussa va tornar a posar el partit a contracorrent. Va ser el pitjor moment dels blaus, que van veure com el líder tenia constants ocasions que la defensa local va solventar ‘in extremis’ i es podiar arribar al descans amb derrota per la mínima.

A la represa, es va veure un Mollerussa molt replegat a camp propi, que buscava defensar l’avantatge i esperava agafar al contraatac a la defensa local. Es va veure un joc molt travat on costava molt generar ocasions.

Quan semblava que seria difícil trencar el mur del Mollerussa, Llobet amb una magnífica rematada acrobàtica al minut 70, anivellava de nou el marcador.
Els locals es van créixer i amb un joc trenat van aconseguir dominar el ‘tempo’ del partit. L’Igualada va disposar d’arribades per aconseguir la victòria, però a les acaballes, amb un descontrolat joc, tots dos conjunts van tenir opcions d’emportar-se el punts.

Al final, repartiment de punts i segueix la dinàmica positiva dels blaus, que ja acumulen sis partits sense conèixer la derrota. Els de Moha escalen fins a la tercera posició de la classificació amb 18 punts. El dissabte vinent, l’equip es desplaça a Terra Ferma per jugar davant el Lleida B, a les 16:00.