Vilanova del Camí podria tenir una Cruyff Court en els propers mesos

67

Vilanova del Cami valora la possibilitat d’instal·lar una Cruyff Court al municipi. Es tracta de petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

A través dels Cruyff Courts, els més petits poden gaudir d’un lloc de trobada segur i conèixer la importància de la unió, de fer amistats, de descobrir el seu propi talent i d’aprendre a guanyar i també a perdre. Un conjunt d’experiències que contribueixen positivament en el seu creixement, tant físic com mental.

Per conèixer millor el projecte l’alcaldessa de Vilanova, Noemi Trucharte, es va reunir el passat dimecres amb Sander Waare, de la Fundació Cruyff i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido on recentment s’ha estrenat un camp de futbol construït per la Fundació.

Fruit de l’aliança entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona, ha estat possible la construcció, manteniment i dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya, prioritzant zones desfavorides per fomentar la inclusió social d’infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport.