14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Els Reis tornaran a Calaf amb una cavalcada d’itinerari únic que es retransmetrà en directe
E

Publicitat

Ses Majestats els Reis d’Orient tornaran a visitar Calaf durant la nit màgica del dijous 5 de gener. La comissió de Reis, amb el suport de l’Ajuntament, estan organitzant l’arribada i els actes previs.

Fins al 4 de gener, els infants que vulguin, trobaran la bústia reial ubicada a la pl. dels Arbres durant el dia per tirar les seves cartes. Els dies 3 i 4 de gener de 19h a 20h, les persones que ho destigin podran portar “els paquets” a la comissió a la sala d’actes.

 

Cavalcada Reial 

Enguany, es recupera el format tradicional de cavalcada. Els Reis arribaran a la plaça Gran a les 18h en cavalls. Abans d’iniciar la rua, Melcior, Gaspar i Baltasar entraran a l’església per celebrar l’acte d’adoració pública al nen Jesús.

En acabar, començarà la cavalcada amb un únic itinerari que recorerrà alguns dels carrers més cèntrics del municipi: avinguda de la Pau, raval de Sant Jaume i plaça dels Arbres on hi haurà un espectacle pirotècnic en acabar a càrrec dels Diables de l’Alta Segarra.

Igual que els darrers dos anys, tant la rebuda, com la cavalcada, com l’adorament es podrà seguir en directe des de casa de forma telemàtica a partir de les 17h a través del canal de youtube de l’Ajuntament.

Finalment, continuarà activa la web www.reiscalaf.cat des d’on la ciutadania podrà trobar de forma àgil tota la informació actualitzada i recursos vinculats amb els actes de reis de Calaf: carta per descarregar, enllaç a la retransmissió, horaris…
Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies