El Manresa s’imposa al CF Igualada en el xoc de dinàmiques

23 de gener de 2019

En un partit en què tot va sortir al revés, els igualadins cauen al camp del CE Manresa.

Els blaus iniciaven la segona volta al camp del líder de la categoria, amb ganes de recuperar les sensacions d’abans de l’aturada de Nadal. Tot i així, el partit es preveia dur pel rival que hi havia davant i pel fet de jugar a fora de casa, factor sempre molt important.

Però l’inici de partit va ser el pitjor que es podia donar, al minut 3 pilota a l’espai que el davanter local va guanyar i es va plantar sol davant l’Albert, que va definir per obrir el marcador. I per si fos poc, tan sols quatre minuts més, una altra pilota a l’esquena de la defensa blava, va ser aprofitada pels manresans, que van fer el 2-0.

En aquell moment, el partit es va estabilitzar i els igualadins van començar a apropar-se a l’àrea rival. No obstant, les dinàmiques es van imposar i en una jugada de diversos rebots, el CE Manresa va fer el tercer gol. Un cop molt dur.

L’equip va seguir jugant i Llobet va poder retallar distàncies després d’una gran jugada, que va acabar al travesser. S’arribava al descans amb l’enfrontament molt complicat.

A la represa, encara hi va haver un altre gerro d’aigua freda, córner i gol dels locals. Efectivitat total dels del Bages. En aquesta situació, el partit va baixar pulsacions i es va estabilitzar. Van anar corrent els minuts i després d’una expulsió local, els blaus van retallar distàncies amb un gol de Joel, des del punt de penal. Els de Moha es van bolcar a l’atac, per intentar entrar al partit. Així va ser, com en un contracop, el Manresa va fer el cinquè.

Als darrers minuts, els anoiencs van intentar maquillar el marcador i finalment el duel va acabar amb el resultat de 6-2.L’equip segueix amb 26 punts i la jornada vinent rebrà a Les Comes, al Júpiter.