El dissabte 6 d’abril es farà la jornada de portes obertes al Campus Universitari Igualada-UdL
E

31 de març de 2019

El Campus Universitari Igualada de la Universitat de Lleida (UdL) celebra el proper dissabte dia 6 d’abril la Jornada de Campus Oberts per a famílies, un esdeveniment dirigit a pares, mares i estudiants que vulguin informar-se sobre els estudis, tant de grau com de màster, que s’imparteixen al campus igualadí. A més, en aquesta Jornada es podran conèixer també les instal·lacions, el professorat i els serveis del centre.

Les visites s’organitzaran en diferents torns, en funció de l’oferta formativa que es vulgui conèixer. Pels estudis en ciències de la salut, que ofereix la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, caldrà inscriure’s al torn de les 10h. D’altra banda, tots els interessats en els graus i màsters d’enginyeria que l’Escola Politècnica Superior de la UdL imparteix al campus anoienc, s’hauran d’inscriure al torn de les 12h. Les inscripcions s’han de fer abans del dia 31 de març a través de la web de la Universitat de Lleida: www.udl.cat.
El dia 4 de maig es celebrarà una nova Jornada de Campus Oberts per a pares i mares i ja es pot formalitzar la inscripció a la web del UdL.

Oferta formativa
Els estudis de l’Escola Politècnica Superior de la UdL que s’imparteixen al Campus Universitari Igualada-UdL són el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química i el grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació. Aquest darrer, un grau en formació dual, és a dir, on l’estudiantat fa pràctiques remunerades en empreses amb un contracte laboral alhora que es forma a les aules.

Finalment, en l’àmbit de l’enginyeria, el campus igualadí ofereix també el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa.
En la branca de les ciències de la salut, la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL ofereix a Igualada el grau en Infermeria i el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?