21.4 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El consultor Xavier Marcet, proper convidat del “Dinar amb Perspectiva” de la UEA

Un article de

El consultor Xavier Marcet, proper convidat del “Dinar amb Perspectiva” de la UEA
E

La Unió Empresarial de l’Anoia prepara un nou “Dinar amb Perspectiva”, un cicle de dinars que són a la vegada, un escenari per enfortir i crear contactes i relacions de negoci, al voltant de ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial, però també, altres temes d’actualitat.

El proper convidat serà Xavier Marcet. Marcet és president de Lead to Change, una consultora d’innovació i estratègia per a empreses, administracions i universitats. Presideix també la Druker Society de Barcelona, així com és també professor de la BSM – Pompeu Fabra. Imparteix més de 75 conferències l’any, i també escriu articles en diversos mitjans de comunicació sobre management, estratègia empresarial, innovació i emprenedoria.

Amb “Management del segle XXI”, en aquesta conferència, Xavier Marcet exposarà com la gestió i/o l’administració de l’empresa aposta per organitzacions ambidextres: un management humanista en un context definit per la tecnologia.

El proper “Dinar amb Perspectiva” tindrà lloc el proper dijous dia 21 de setembre a la Finca Can Macià d’Òdena. L’esdeveniment està patrocinat per Servisimó. El preu per a associats a la UEA és de 55 € i per a no associats és de 70€. L’acte és obert a tothom que vulgui assistir-hi, prèvia inscripció a www.uea.cat.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca