5.4 C
Igualada
Dilluns, desembre 6, 2021

El comerç igualadí comença una setmana plena d’activitats

L’associació de comerciants Igualada Comerç impulsarà un dia dedicat al comerç local, emmarcant-lo en una setmana plena d’iniciatives. La finalitat és la de donar visibilitat al sector, al mateix temps promoure i incentivar les compres en el comerç local.

Actualment el comerç local, no té un dia de l’any assenyalat al calendari com a dia de referència, una jornada a la qual es doni ressò al sector i ajudi al seu suport i promoció.
Així doncs, la proposta d’Igualada Comerç pretén implicar a tot el comerç de la ciutat, incloent el mercat de la Masuca, perquè sigui una festa de tots. Una oportunitat per a fer una acció conjunta tot el comerç igualadí.

El ComerçFest es durà a terme aquesta propera setmana, del 22 al 27 de novembre.
Igualada Comerç organitza aquesta campanya durant una setmana dinàmica dedicada al comerç de la ciutat en què es pugui aconseguir la màxima interacció entre els comerciants i els ciutadans. Una bona excusa per acostar i mostrar la potència del comerç local a la ciutat d’Igualada a on tothom en podrà ser protagonista.

El dilluns 22 es farà una tertúlia comercial amb el Canal Taronja, que s’emetrà les setmanes vinents. Representants dels diferents eixos comercials posaran en comú idees i propostes pel comerç a Igualada amb una mirada positiva.

El dimarts 23 s’organitza un curs amb el títol “Venem regals, emboliquem emocions”, de la mà del conegut Pep Navarro. Actualment s’ha d’entendre el món de l’embolcall com un valor afegit i diferenciador del comerç, així que cal aprendre a emocionar fins i tot amb el toc final de la venda que és l’embolcall. Empaquetar els productes de forma senzilla, pràctica i atractiva, tenint en compte totes les característiques fonamentals que afecten el resultat final del producte.

El divendres, i coincidint amb el Black Friday, les botigues associades lliuraran amb les seves compres una bossa identificativa amb la qual es podran obtenir premis.
Durant tota la setmana es premiaran les compres i es promocionarà el comerç local pels carrers de tota la ciutat d’Igualada. A més diferents establiments tindran ofertes i productes estrelles que si es compren es podrà optar a regals i més premis, dirigint-se a un punt d’informació que hi haurà a la plaça de Cal Font durant el divendres a la tarda i el dissabte tot el dia.

Fora de la setmana, es faran les següents activitats. El dimarts 30 de novembre es presentarà, al cinema de l’Ateneu, un vídeo promocional del comerç igualadí que s’ha fet seguint el format del repte Jerusalema. El dijous dia 2 de desembre se celebrarà la 2a Nit del Comerç al restaurant Somiatruites, a on es lliuraran premis a més de poder compartir una estona agradable.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els equipaments juvenils d’Igualada presenten l’agenda d’activitats de Nadal

Amb l’arribada del fred, els equipaments juvenils de la ciutat d’Igualada obren les inscripcions de les activitats que ompliran la Kaserna i Cal Badia...

La campanya “Figues i Ous” se centra en la informació dels mètodes anticonceptius i de protecció

Com cada any, el departament de Sanitat i Salut Pública i el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada posen en marxa la campanya de...

Carta oberta a Pablo Casado

En el seu intent d’anar encara més a la dreta, diu bajanades cada vegada que li posen un micròfon al davant. Habitualment m’hi faig...

Montbui demana la reobertura completa de l’atenció sanitària al CAP

El ple ordinari de novembre de l’Ajuntament montbuienc va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics representants en el consistori, una moció per...

La reconversió cap a les renovables necessita el lideratge del Govern

Ja fa uns mesos que a la nostra comarca, com d’altres, creix el neguit davant les notícies que una nova línia de Molt Alta...
Compartir