El CFS Òdena ascendeix a Divisió d’Honor
E

16 de juny de 2021

Aquest passat diumenge 13 de juny l’equip Sènior del Club Futbol Sala Òdena va guanyar el partit decisiu que els situa a Divisió d’Honor Catalana.
Es tracta d’una gran noticia per l’esport de la nostra comarca i de la Catalunya central i el mapa esportiu global.
El partit va ser un èxit a tot nivell, el pavelló de l’Òdena va omplir el seu aforament amb unes 200 persones, que van acompanyar a l’equip en tot moment, animant i gaudint de la victòria contra el Gavà que va acabar en un 10 a 1.
En paral·lel, el partit es va retransmetre per streeming per twitch i van veure’l 200 persones més en directe.

Història del club i de l’equip sènior
El Club Futbol Sala Òdena (CFSO) és un club fundat el 2013. La seva missió és fomentar i promocionar el futbol sala a nivell municipal i comarcal, a través de la pràctica esportiva i uns hàbits que millorin la qualitat de vida dels jugadors i que garanteixin el benestar físic i emocional.

I tenen molt clars quins son els seus eixos estratègics i treballen fort per aconseguir-los:
Volen fer créixer el futbol sala, aconseguir tenir uns equips bases unificats i posicionar l’equip sènior com a referent. I ho estan aconseguint, aquesta victòria marca un punt d’inflexió important a la història del club.

Havent guanyat la 1a divisió catalana i ascendint a Divisió d’Honor, màxima categoria catalana abans del salt a lliga nacional, era un objectiu ferm i un gran repte que han estat treballant tots els jugadors, amb el lideratge del Jaume Garzón i la col·laboració del Jordi Portolà, 2n entrenador de l’equip i Jesús Doncel de delegat.

Jaume Garzón és al club des de l’inici (2013). Després de 3 anys va agafar la coordinació del club i en aquell moment s’implanta el projecte actual, amb el mateix grup de jugadors creixent junts. L’entrenador explica les seves emocions: “Orgull del grup de jugadors i cos tècnic que formen part de l’equip i que demostren i transmeten setmana rere setmana els valors del què significa un EQUIP”. Des del club estan molt orgullosos que la majoria dels jugadors que formen l’equip sènior han evolucionat des dels equips bases i això els reforça la idea de model de club.

La plantilla de l’equip està constituïda per tretze jugadors, el 80% porten molts anys jugant des de la base. Ells son el Nil Lopez, ZaKaria Malech, Alberto Berrocal,-Daniel Doncel, Jamal Bouzidi, Marc Riba, Joel Segura, Alex Gutierrez, Pau Colomer, Jordi Codina, Saad Tahri, Roc Soler, Oscar Sanchez i David Marfil.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta