El CF Igualada masculí rasca un empat a l’últim minut

28

CF Igualada 1
CE Europa 1

Els blaus aconseguien un punt molt valuós davant un dels equips capdavanters de la lliga. Era un partit molt important, el que es disputava a Les Comes, per tornar amb una bona dinàmica de resultats després de dues derrotes consecutives. Davant hi havia un Europa que es trobava a la part alta de la classificació i amb aspiracions de PlayOff.

El partit començava amb un Igualada arribant amb perill a l’àrea rival, però no acabava de concretar en cap ocasió clara. La tònica aniria canviant durant el pas dels minuts fins que al minut 25, en un rebot després d’un córner, els visitants es van avançar. Unes breus aproximacions locals i un major control per part dels barcelonins marcaria la resta de la primera part.

La segona part començaria al revés que la primera, amb un Europa més llençat a la porteria rival i amb un Igualada més combinatiu però sense crear gaire perill. A poc a poc, els locals es van anar aproximant amb més força i gairebé arriba l’empat en una gran acció de Gulias que va treure un defensa a l’últim moment. Els minuts anaven passant i cap dels dos conjunts aconseguia generar cap mena de perill i el partit es disputava al mig del camp.

Cap al final del partit es notava la necessitat local de marcar un gol i en una gran jugada de Nil no s’aconseguia l’empat per molt poc al rematar Triguero al travesser. Tot semblava que acabaria en derrota blava, fins que a l’última jugada del partit Martí Just faria l’empat amb un autètinc golàs de volea. Ja no hi hauria temps per més i el marcador reflectiria un just empat pel que s’havia vist sobre la gespa.