Toni Bou comença el trial indoor amb victòria

19

El campionat del món indoor, que consta de vuit proves, va començar el dissabte a l’est de Madagascar a l’Illa de Reunión. Els altres set seran els de Rennes, Budapest, Barcelona, Bilbao, Austria, Pas-de-Calais i Andorra.

En aquesta illa francesa, el trial es va disputar al Gymnase de l’Est del Stade Jean Ivoula de Saint-Denis la capital de l’illa. El vencedor va ser el pilot pierenc Toni Bou amb l’Honda oficial seguit d’Adam Raga amb TRRS, a set punts de l’anoienc.

“Estic molt content de començar guanyant. Per a nosaltres ha estat molt important. Avui m’he trobat a gust amb el meu pilotatge, hem fet una molt bona primera ronda. També estic molt content en ser la primera vegada que corria aquí, amb unes zones molt tècniques. Vull felicitar l’organitzador per les zones marcades. Ara toca pensar en la setmana que ve, ja que en aquest campionat és molt fàcil quedar-te fora de la semifinal o d’alguna ronda, ja que està tot molt atapeït. És molt important sortir de la primera cursa amb aquests vint punts”

Aquest proper dissabte, al Glaz Arena de la ciutat francesa de Rennes es disputarà la segona prova del campionat del món de trial indoor.