4 de juliol de 2024

Dani Vendrell, nou alcalde dels Hostalets de Pierola

Aquest dimecres, 3 de juliol, Dani Vendrell ha estat escollit com a nou alcalde dels Hostalets de Pierola en compliment del pacte de govern entre Sumem i Esquerra – partit que tenia l’alcaldia en mans de Gerard Parcerisas fins ara -. Parcerisas va renunciar al càrrec la setmana passada com a primera part de l’acord. És la tercera etapa de Dani Vendrell al capdavant del consistori, després d’haver ostentat l’alcaldia durant els mandats 2011-2015 i 2015 -2019. El pacte de govern contempla que Gerard Parcerisas, cap de llista d’ERC, tornarà a l’alcaldia en els dos darrers anys de mandat.

Dani Vendrell ha rebut el suport dels quatre regidors d’ERC i els tres de Sumem, pels quatre obtinguts pel cap de llista de Junts pels Hostalets, Jordi Parcerisas, qui també ha presentat la seva candidatura a l’elecció, en la votació que s’ha dut a terme a mà alçada.

El nou alcalde del municipi ha afirmat que “durant aquest primer any de mandat hem fet molta feina. Hi ha molt bona sintonia en l’equip de govern i amb un objectiu comú que és millorar la vida dels hostaletencs i hostaletenques. A nivell personal tenia moltes ganes de tornar a l’alcaldia, crec que és un premi per al meu grup i la seva gent. Als qui em coneixeu sabeu que m’agrada la responsabilitat, decidir, tirar projectes endavant i crec que tenim el millor equip de govern per fer-ho”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: