8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Cues quilomètriques durant una operació sortida complicada
C

Publicitat

La segona part de l’operació sortida del pont de desembre s’ha traduït aquest dissabte en cues quilomètriques a les carreteres. Des de les 3 de la tarda de divendres i fins a les 3 de dissabte, segons Trànsit, han sortit de l’àrea metropolitana 463.851 vehicles, el 95,6% dels 485.000 previstos.

A l’AP-7 i a la C-16 són les vies on hi ha hagut més embussos, amb una quinzena d’accidents. A la C-16, s’han registrat fins a 13 quilòmetres de retencions, i a diferents trams de l’AP-7 s’han arribat a acumular més de vint quilòmetres.

Una quinzena d’accidents han afectat l’operació sortida del pont. A la tarda dos accidents han tornat a complicar la circulació a l’AP-7, a Castellví de Rosanes en sentit nord i a Subirats en sentit sud.

A la C-16, els problemes s’han concentrat en un punt on hi ha hagut un accident a Guardiola de Berguedà en sentit Puigcerdà, i en l’última actualització ja acumulava 13 quilòmetres de retencions.

Tres xocs han dificultat la circulació a l’AP-7, a Gelida en direcció Tarragona, amb 10 quilòmetres de cua, i a Olèrdola en sentit sud. També n’hi ha hagut a Granollers, amb 8 quilòmetres de cua en sentit Girona.

El Servei Català de Trànsit també ha notificat un altre accident a l’A-2, al Bruc en sentit Lleida, i una topada a la C-55 a Sant Vicenç de Castellet en sentit Manresa.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies