Consulteu el programa de la Fira de Cervesa Artesana de l’Espelt

172

cartell-5ena-fira-cervesa-artesana-de-lespeltAquest proper dissabte, dia 24 de setembre, se celebrarà la 5a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de L’Espelt. Començarà a les 11 del matí i durarà fins la 1 de la matinada. La fira està organitzada per l’associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera. Comptarà amb la presència de 15 cervesers, 5 dels quals són locals: Els Minairons, Tous d’Anoia, L’Espina de Ferro, La Segarreta i La Bromera, a més d’altres productors de renom a Catalunya: La Surfera, Calavera, La Sitgetana, Grenyut, LoPerot, Gat Graz, Hope, Bripau, Tro Ales i Hazte1litro. Cal destacar que un dels cervesers, la Sitgetana, ha elaborat una cervesa especialment per a la fira amb la col·laboració de la Bromera. Per això, al llarg del dia es podrà fer la degustació d’aquesta nova cervesa anomenada ‘Anem de Préssec’.

A més de cerveses artesanes, la fira tindrà una oferta musical, gastronòmica i lúdica. Cap al migdia hi haurà 2 paelles a càrrec de Paella Mòbil, una de les quals serà vegetariana. El Clot del Clos i el Centre de L’Espelt tindran pizzes, fideuas, pinxos, tapes, hamburgueses, barres de brioix i creps dolces , tot a preus populars.

Hi haurà sessions de DJ durant tot el dia a càrrec de Peter Coates. La música en directe començarà a la tarda, amb els Dalton Brothers, que interpretaran unes versions acústiques de vintage rock and roll a les 19:30h, seguit pel conjunt Loose Screws Ltd. amb un repertori de rock clàssic a partir de les 21:30h. La nit acabarà amb les diferents opcions de sopar i una sessió de DJ.

Com a activitats paral·leles, hi haurà un espai amb inflables per a tots els infants i una quinzena d’expositors artesans, oferint productes com formatges, embotits, coques de recapta, bijuteria i ceràmica. Els assistents disposaran d’una amplia zona d’aparcament a l’entrada de L’Espelt.

La fira d’enguany té com a patrocinadors Gràfiques Pons, Airfoc, i-enginy, Mapamundi Produccions, i compta amb el suport de El Centre de L’Espelt.

Programa

  • 11:00h del matí: Obertura de la fira, comença la festa!
  • 12:00h  a 15:00h: Matí d’inflables per la quitxalla.
  • 15:00h : Presentació de la cervesa elaborada per col·laboració de La Sitgetana i La bromera.
  • 16:00h  a 20:00h: Tarda d’inflables per la quitxalla.
  • 19:30h  a 21:00h: Actuació musical de DALTON BROTHERS
  • 21:30h  a 23:00h: Actuació musical de LOOSE SCREWS LTD
  • 00:00h de diumenge: Tancament de la festa.