23 de gener de 2019

Complementar l’aprenentatge de l’anglès amb una experiència a l’estranger

L’anglès és l’idioma que predomina al món econòmic, a la investigació, a Internet. Les millors oportunitats de treball requereixen el domini d’aquesta llengua, ja que les noves tecnologies i negocis es mouen en anglès, és l’eina de comunicació global més utilitzada per consolidar negocis. En els darrers anys l’anglès s’ha convertit en un idioma imprescindible, ja no només per viatjar, sinó per trobar una sortida en el món laboral i, fins i tot per obtenir un grau universitari a Catalunya. Avui dia podem trobar una oferta molt extensa d’acadèmies d’anglès que ofereixen nombrosos mètodes per a què grans i petits puguem aprendre aquest idioma. I complementar l’aprenentatge de l’anglès amb una experiència a l’estranger de ben joves marca la diferència.

Els avantatges d’enviar els nostres fills a l’estranger són enormes; Fan amics d’arreu del món, viuen experiències inoblidables, acceleren i reforcen l’aprenentatge de la llengua guanyant gran fluïdesa en la comunicació oral, tornen a casa motivats més que mai per continuar estudiant perquè n’experimenten els beneficis de primera mà. Per altra banda a nivell emocional aprenen a ser més autònoms, resolutius i responsables, i també a veure el món des de noves perspectives.

Cal tenir en compte vàries coses a l’hora d’escollir la millor opció pels nostres fills, cal que l’organització que envia als nens a fora sigui de fiar, que tingui experiència en el sector i que ofereixi assessorament personalitzat en funció de cada nen, que indiquin tots els conceptes inclosos en el preu i que estiguin avalats per organismes de prestigi internacional.

Són els nostres fills i els volem deixar en bones mans, oi que si? Tant si els enviem a l’estiu 2-3 setmanes com si marxen 1 mes sencer, o 3-4 mesos d’immersió escolar o 1 semestre o si fem el pas d’enviar-los a estudiar fora un any sencer, són els nostres fills i volem que estiguin com a casa, tenim pors i dubtes, però sabem que és bo per ells, sigui quina sigui la decisió presa, volem el millor: Es tracta dels nostres nens! Ells són valents per marxar (de fet n’hi ha que volen marxar i són els pares els que tenen por de deixar-los anar) així que els pares hem de tenir la valentia per dir que sí i donar-los ales per fer-ho i que puguin tenir aquesta gran oportunitat de créixer com a persones, ja que de ben segur aquests viatges marcaran un abans i un després a les seves vides i, per tant, cal anar a totes a donar-los el millor.

Estats Units, Canadà, Anglaterra, Irlanda… sigui on sigui, penseu que és una experiència única, irrepetible e inoblidable per ells i que estaran ben cuidats i tornaran com persones més madures i amb molt més nivell d’anglès.

Elisabet Seuba

ELISABET SEUBA - La veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: