Competició d’Agility a Montbui poble

24

 

Aquest cap de setmana es celebrarà a les instal·lacions de l’Escola Canina Rivalcan una competició d’agility puntuable per al campionat d’Espanya 2018 i organitzada pel Club Agility Rivalcan que pertany a l’escola.

La competició està oberta a tots els públics gratuïtament i es durà a terme dissabte a partir de les 11h del matí fins a les 19h de la tarde aproximadament. I el diumenge començarà a les 9h del matí fins a les 13h aproximadament.

L’agility és un esport en el que un binomi guía – gos han de fer un recorregut d’obstacles marcat per un jutge en el menor temps possible i sense errades. Sense dubte és un dels esports canins més espectaculars. El Club d’Agiltiy Rivalcan compte ja amb un gran palmarés en competicions nacionals i internacionals. En nacionals van estar campions d’Espanya al 2015, i en internacional el seu president i mestre Luis Luque ha aconseguit ser el campió del Internacional del canitx de grau 2, sotscampió del món per equips al 2014 a Luxemburg i al 2016 va quedar en una sisena posició en individual en el campionat del món a Saragossa, posicionant-se així entre els deu millors agilitystes del món.