Rivalcan aconsegueix tres podis a Reus

12

 

Aquest passat dissabte es va celebrar a Reus una proba puntuable per al campionat d’Espanya 2018 d’Agiltiy. La competició la va organitzar el Club d’Agility Neo Reus i en ella van participar quatre agilitistes del club montbuienc Rivalcan.

Els resultats van estar excel·lents, doncs tres dels quatre participants del club comarcal van aconseguir fer podi. En grau 1 l’Eva Solera va ser la campiona de la categoria mini-midi amb el seu Jack Russell Wifi i va aconseguir el punt que li mancava per pujar a grau 2. Aquest podi el va compartir amb la seva companya de club Marina von Podolsky que va aconseguir el segon lloc amk el seu Jack Russell Rock. En el grau 3 el Luis Luque, president del club també va fer una tercera posición amb la seva malinois Dela de categoria estándar.

El proper cap de setmana, els dies 11 i 12 de març es celebrarà a les instal·lacions del Club d’Agiltiy Rivalcan una competició d’agility puntuable per al campionat d’Espanya de l’any vinent. El Club es trova situat al camí del Cementiri, s/n de Montbui poble i la competició es celebrarà dissabte a la tarde i el diumenge matí i està oberta gratuitament a tots els públics.