Cinquena edició “Xerrada sobre ITV” a l’IES Milà i Fontanals

66
Per cinquè any consecutiu l’Institut Milà i Fontanals va oferir una nova edició de la  “Xerrada sobre ITV” , en que es busca apropar els alumnes del Cicle Superior d’Automoció al món de la ITV.
La xerrada va ser impartida per  l’exalumne i responsable de l’estació d’APPLUS ITV Sebastián Vizcaíno, amb la col.laboració dels caps d’estació de Vilafranca del Penedés i Sant Andreu de la Barca. La conferència busca mostrar els principis bàsics de la revisió dels vehicles, amb una presentació d’ imatges i vídeos, on apareixen defectes greus detectats durant la inspecció, es comenta la conseqüència d’ aquests defectes i com poder detectar-los com a futurs mecànics. Després de la xerrada tèorica a l’aula i per acabar la jornada, es va fer una pràctica als tallers d’Automoció del Milà i Fontanals, els quals disposen d’una línea de pre ITV on es comenten possibles tècniques de prevenció i una simulació d’ una inspecció a un vehicle.
Acabada la formació, es va procedir al lliurament dels diplomes als alumnes amb la voluntat que ITV i tallers treballin conjuntament per rebaixar la sinistralitat a les carreteres.