21.4 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

CCOO organitza demà dilluns una assemblea de pensionistes i jubilats
C

La Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf està organitzant un conjunt d’assemblees per traslladar informació i generar debats sobre temes d’actualitat, com l’acord assolit per consolidar el sistema públic de pensions, la situació de la reforma laboral, les reivindicacions sobre bretxa digital i la campanya contra la pobresa energètica.

El sindicat ha convocat un conjunt d’actes que també permetran la presentació de la responsable de la federació a aquest territori, així com de la persona que formarà part del Consell de la Gent Gran.

La propera assemblea tindrà lloc al local de CCOO d’Igualada (passeig Mossèn Cinto Verdaguer, 50), demà dilluns, dia 21 de febrer, a les 10 hores.

L’espai restarà condicionat per l’aforament i l’aplicació de les mesures vigents pels protocols de seguretat davant la COVID-19. Per assistir-hi, es recomana comunicar-ho prèviament a l’adreça electrònica fjubilbllapag@ccoo.cat o al telèfon 660 45 48 67.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca