Cardiosos arriba a un acord amb l’equip KTM en formació i provisió de material mèdic

134

ktm-portada-dakar-veuanoia-cardiososCardiosos ha arribat a un acord amb l’equip professional de KTM pel qual a partir d’ara l’empresa igualadina formarà en primers auxilis i proveirà de material per fer les primeres assistències mèdiques a l’equip de KTM.

L’equip docent de Cardiosos ja ha impartit un curs d’iniciació als primers auxilis a l’equip professional de KTM que, un any més, estarà present al Ral·li París-Dakar. L’ex pilot i actual director d’equip, Jordi Viladoms, ha apostat per aquesta formació degut a la utilitat que pot tenir en la seva activitat, sobretot, tenint en compte l’elevat nombre d’hores que l’equip passa lluny de qualsevol centre mèdic. Aquest curs, doncs, els dóna les eines més bàsiques per poder actuar davant un accident o possible lesió, fins que els serveis d’emergències mèdiques puguin intervenir-hi. Tanmateix, Cardiosos aprovisionarà l’equip de KTM amb farmacioles personals de primers auxilis, que s’enduran al Ral·li París-Dakar i s’aplicarà d’ara en endavant en les diferents proves de circuit professional.

La pilot de KTM Laia Sanz fent tasques de formació.
La pilot de KTM Laia Sanz fent tasques de formació.

D’aquesta manera, Cardiosos enceta una nova etapa amb KTM, convertint-se en referència en els aspectes relacionats amb formació i suport en primers auxilis. És possible que altres equips optin per realitzar aquestes formacions en un futur, una eina que podria resultar molt útil en proves especialment allunyades de ciutats i centres mèdics.